Samen bouwen aan een slimme en duurzame industrie

Wij leveren de technologie, data, inzichten en advies om industrieel energieverbruik te verlagen. Wij onderscheiden onszelf door een oplossing te bieden die simpel is in gebruik en makkelijk in implementatie.

Onze missie

Onze missie is om de menselijke ecologische voetafdruk te verkleinen door alle industriële energieverspilling te elimineren. Wij zijn van mening dat als energiebesparing eenvoudig (tijdbesparend, kostenefficiënt) en betrouwbaar is, industriële bedrijven hun energie-efficiëntie zullen verbeteren.

Onze impact

Sensorfact is eind 2016 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot 1.000+ klanten in 40+ landen. Tot nu toe hebben wij 112+ Gwh energiebesparingen geïdentificeerd. Onze ambitie is om Europees marktleider te worden van IEMS, door alle 370k industriële MKB-bedrijven in Europa te benaderen.

Ontmoet Sensorfact

Het Sensorfact team vindt u in ons kantoor in Utrecht, Nederland. Ons team bestaat uit 80+ collega’s met 10+ nationaliteiten met verschillende expertises zoals development, sales en energy consultancy.

Partnerships

Verschillende van onze energie-efficiëntieprojecten worden uitgevoerd met partners. We zijn op zoek naar partners om verder uit te breiden naar Europa. Bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken om de industrie duurzamer te maken? Vul dit contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij u terug.

    Huidige projecten

    Sensorfact in Europe