Webinar op donderdag 30 maart: Hoe voorkom je de 6 meestvoorkomende defecten met predictive maintenance?

Meld u gratis aan

Een slimme en duurzame industrie creëren

Wij ontwikkelen producten waarmee fabrikanten gemakkelijk hun energieverbruik kunnen monitoren en inzicht krijgen in machineonderhoud. Onze focus ligt op het simpel maken van slimme monitoring. Dit doen we door een oplossing te bieden die eenvoudig geinstalleerd en gebruikt kan worden. Daarnaast geven onze adviseurs advies op maat, passend bij de situatie van uw fabriek.

Sensorfact is opgericht in 2017 om een eenvoudige en betaalbare oplossing te bieden aan industriële bedrijven voor het reduceren van hun energieverbruik. Ondertussen zorgen we met ons smart IoT platform al bij 1.000+ klanten in 60+ landen voor een reductie van energieverspilling in de industrie. Onze kracht? De combinatie van plug-and-play hardware, slimme software en tailor-made advies.

Pieter Broekema

Enkele feiten over Sensorfact

1.000 +
Klanten
120 +
Werknemers
112 +
GWh besparingen geïdentificeerd
60 +
Landen wereldwijd

Over ons

Onze missie

We streven ernaar om de menselijke ecologische voetafdruk te verkleinen door industrieel afval te elimineren. We geloven dat industriële bedrijven hun energieefficiëntie zullen verbeteren als dit proces eenvoudiger wordt en tijds- en kostenefficiënt is.

Onze impact

Sensorfact werd eind 2017 opgericht en is uitgegroeid tot 1.000+ klanten in 60+ landen. Tot nu toe hebben we 112+ GWh aan energiebesparingen geïdentificeerd, en dit is nog maar het begin. Onze ambitie is om wereldwijd hét slimme IoT-platform voor industriële MKB bedrijven te worden.

Maak kennis met Sensorfact

Je kunt het Sensorfact team vinden in onze kantoren in Nederland, Duitsland en Spanje. Ons team bestaat uit 120+ collega's met 15+ nationaliteiten en verschillende expertises zoals development, sales en energieadvies.

Redenen waarom klanten voor ons kiezen

Er is geen systeem op de markt dat zo gebruiksvriendelijk is als dat van Sensorfact.

Brecht Cools IKO Onderhoudsmanager

De besparingen die Sensorfact heeft gevonden, dragen bij aan een vermindering van meer dan 10% op onze energierekening.

Jochen Geurts Schoeller Allibert Productiemanager

Wat ik niet had verwacht, is dat Sensorfact zo'n hoeveelheid besparingen zou identificeren waar geen investering voor nodig is. Bijna alle geïdentificeerde besparingsmogelijkheden betroffen gedragsverandering, waar we als groep hard aan zullen moeten werken om hier voldoende aandacht aan te blijven besteden. Tot nu toe ben ik zeer tevreden over de prettige samenwerking.

Jef Leysen Soudal E-manager

Dankzij de gedetailleerde gegevens over het energieverbruik kunnen we onze machines benchmarken, krijgen we meer controle over onze processen en kunnen we datagedreven investeringsbeslissingen nemen.

Wim Veelders Vernay Senior Manufacturing, Maintenance and Facility Engineer

Vraag een demo aan

Kan ik u helpen?

Senan King Head of Sales +31 30 781 00 15

Hoe kunnen wij u helpen?