>

BHI Biohealth identificeert meer dan €29.000 aan jaarlijks besparingspotentieel

BHI Biohealth International GmbH is een expert in de contractproductie van gezondheidsproducten zoals capsules, tabletten, poeders en vloeistoffen voor de private label markt.

Vanaf het begin van de productie in oktober 2003 heeft het bedrijf zich succesvol ontwikkeld en meer dan 250 vaste medewerkers in dienst.

Inmiddels produceert BHI verschillende producten in hun fabriek in Münchberg, waaronder voedingssupplementen, sportvoeding, proteïne dranken in poedervorm, Whey Shakes, mueslirepen en proteïne snacks.

Eenvoudige controle van de productie-efficiëntie

Potentiële besparing van meer dan €29.000

ROI van 6,7

De start

In juni 2022 sloegen BHI en Sensorfact de handen ineen om gedetailleerde gegevens over het elektriciteitsverbruik te verzamelen en een efficiëntiecontrole uit te voeren.

Thomas Reinhardt, Productiemanager bij BHI:

“De installatie was snel gebeurd en we konden direct de gegevens inzien. De inzichten helpen ons om nóg efficiënter te produceren.”

Sindsdien gebruikt BHI de Sensorfact software en de plug & play sensoren om gegevens op machineniveau te verzamelen en te evalueren.

De oplossing

Door het installeren van 20 sensoren kan 100% van het totale stroomverbruik worden gemonitord. De verzamelde gegevens zijn door de energieadviseurs van Sensorfact geanalyseerd om besparingsmogelijkheden vast te stellen.

De resultaten

Met behulp van de algoritmes van Sensorfact werd een besparingspotentieel van €29.361 geïdentificeerd, met een ROI van 6,7.

Redenen waarom klanten voor ons kiezen

De resultaten van de analyse waren indrukwekkend. Er werd bijna €30.000 aan potentiële besparingen vastgesteld. Wij kunnen Sensorfact zeker aanbevelen.

Thomas Reinhardt BHI Biohealth Productiemanager

Begin vandaag nog met besparen

Of u nu energie wilt besparen of onderhoud wilt voorkomen, wij kunnen u laten zien welke voordelen onze slimme oplossing heeft voor uw fabriek. Begin direct met het besparen van tijd en kosten.

Vraag een gratis demo aan